Home Semanatoare paioase
Semanatoare paioase
Semanatoare paioase PDF Imprimare Email
Semanatoare paioase
Scris de adrian86   
Marţi, 08 Martie 2011 14:27
De ani de zile semanatoarea paioase a inceput sa devina un utilaj din ce in ce mai folosit de catre agricultorii din intreaga lume. Semanatoarea paioase are un design unic care ofera o flexibilitate de neegalat si o performanta de semanat in toate conditiile de camp. Acum fiecare producator important de utilaje agricole se concentreaza pe dezvoltarea semanatorilor de paioase care a inceput sa fie din ce in ce mai cautata in randul fermierilor.

Seria de semanatori de paioase 9312 ale Massey Ferguson sunt ideale pentru pasunile care necesita replantare din cauza secetei sau pasunatului. Tehnologia incorporata in aceasta seceratoare de paioase usureaza sarcinile efectuate de fermieri, facandu-le ideale pentru fiecare ferma.

Seceratoarea de paioase 9312 are o latime de transport ingusta comparativ cu alte modele largi, rigide care sunt dificil de deplasat la locurile de munca. Seceratoarea de paioase de la Massey Ferguson 9312 pot fi racordate foarte usor tractoarelor cu ajutorul sistemelor inteligente de prindere si transmisie.

Puteti gasi oferte de seceratore paioase in magazinele de utilaje agricole sau pe internet. Alegeti seceratoarea de paioase care considerati ca va poate ajuta cel mai mult, intrucat este neplacut sa cheltuiti atatia bani si sa nu beneficiati de o masinarie care sa nu va multumeasca. Comparati mai multe seceratori de paioase pentru a va convinge care este cea mai buna.
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com